B2B – DMC Filipijnen

DP Reizen organiseert zowel reizen naar de Filipijnen voor consumenten (B2C, Business to Consumer) als voor bedrijven (B2B, Business to Business). Is uw reisbureau op zoek naar een Reisorganisatie / DMC (Destination Management Company) om reizen naar de Filipijnen aan te kunnen bieden? Stop met zoeken, wij kennen de Filipijnen als geen ander en zijn de ideale DMC Philippines voor u! Wij onderscheiden ons van andere Destination Management Companies door onze kennis over de Filipijnen te combineren met de Hollandse degelijkheid qua organisatie van de reis. Geen enkele andere DMC Philippines doet ons dat na! Er zijn slechts enkele DMC’s in de Filipijnen zelf, maar wij weten uit ervaring dat het erg moeilijk is om met een dergelijk bedrijf te werken. Zij snappen vaak niet wat u wilt (of willen het niet snappen) en komen met voorstellen waar u niets aan heeft. Wij snappen wel wat u wilt, zodat we snel zaken kunnen doen. Wij hebben namelijk ook zeer scherpe prijzen…

B2B (Business to Business) verkoop van reizen naar de Filipijnen als DMC Philippines

Voor elk bedrijf geldt dat DP Reizen uw reis naar de Filipijnen voor u kan organiseren. U kunt dus ook bij DP Reizen terecht voor bijvoorbeeld een jubileumreis of voor teambuilding. Wij maken reizen op maat, vrijwel alles is mogelijk!

Via onderstaand formulier kunt u meer informatie aanvragen over de mogelijkheden voor B2B Reizen. Uiteraard kunt u ons ook bellen of een e-mail sturen. Nog een andere mogelijkheid is dat u een offerte aanvraagt via onze pagina offerte aanvragen. Bij de ruimte voor toelichting en voor opmerkingen kunt u aangeven dat u de offerte namens een bedrijf aanvraagt.