Duikreizen Filipijnen

Op deze pagina vindt u de mogelijkheden voor een duikreis Filipijnen.

DP Reizen biedt alleen individuele duikreizen naar de Filipijnen aan. Het duiken zelf en eventuele duiksafari’s worden wel gecombineerd met andere duikers.

Onderstaande duikreizen zijn exclusief de internationale vluchten en betreffen dus alleen het landarrangement. Via ons offerte aanvraagformulier reis Filipijnen, conform website kunt u ook de mogelijkheden qua internationale vluchten vrijblijvend opvragen. Hou er rekening mee dat de complete reis (inclusief internationale vluchten) 2 dagen langer duurt dan de duur van het hieronder genoemde landarrangement.

Route: Manilla (Manila) – Apo Island – Bohol – Manilla (Manila).

Met de beste duiklocaties van de Central Visayas, Apo Island en Bohol. Vele soorten koralen, tropische vissen en zeeschildpadden!

Tijdens deze duikreis bezoek je Apo Island, waar het 1e zeereservaat in de Filipijnen is opgericht. Inmiddels is dit zeereservaat de thuisbasis voor meer dan 650 gedocumenteerde vissoorten en naar schatting meer dan 400 soorten koralen! Eén van de beste duik- en snorkellocaties in de Filipijnen. Het zeereservaat is een belangrijk voorbeeld voor de later opgerichte zeereservaten in de Filipijnen. Niet alleen het zeereservaat betreft een duiklocatie, er zijn in totaal 12 duiklocaties rond Apo Island.

Je bezoekt ook Bohol. Rond Bohol heb je vele duiklocaties. Je kunt o.a. duiken nabij Panglao Island (waar je ook verblijft), Balicasag Island, Pamilacan Island en Cabilao Island. Met name rond Balicasag Island heb je fantastische duiklocaties. Naast duiken zijn er ook mogelijkheden voor bijvoorbeeld een Bohol Island tour (met o.a. de Chocolate Hills, Tarsier en de Loboc River Cruise).

Aanbevolen reisperiode: gehele jaar.