Klantenfeedback Filipijnen

Welkom in ons Gastenboek met Klantenfeedback Filipijnen! Op deze pagina vindt u beoordelingen van klanten van DP Reizen met betrekking tot hun reis naar de Filipijnen.

Wij nodigen onze klanten van harte uit om feedback te geven over de door hun gemaakte reis naar de Filipijnen. Dit helpt ons om onze service te verbeteren en helpt daarnaast ook om potentiรซle klanten voldoende vertrouwen in DP Reizen te laten krijgen om hun reis bij DP Reizen te boeken.

N.B. Deze pagina is geplaatst in mei 2016. Berichten uit het gastenboek van de website Discover Philippines (onze vorige handelsnaam) zijn overgenomen, dit betreft alle berichten die tot en met 2014 zijn geplaatst. In de periode juni 2014 t/m april 2016 hebben we niet aan onze klanten gevraagd om hun feedback online te zetten.

 

Algemene beoordeling

Algemene beoordeling van de dienstverlening van DP Reizen – Filipijnen (klik op 1 van de sterren om uw stem uit te brengen):

 

 

Uitgebreidere feedback van klanten

Klantenfeedback Filipijnen

Schrijf een bericht in ons Gastenboek Filipijnen!

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.80.32.33 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
38 berichten.
thijs thijs schreef op 10 september 2018:
Vorig jaar voor het eerst naar volle tevredenheid een reis bij DP-reizen geboekt naar een vriendin op de Filipijnen.Vlucht, hotel en transfer waren prima geregeld.

Dit jaar was het haar beurt om weer eens naar Nederland te komen. Hier komt nogal wat bij kijken ivm haar reisvisum hier heeft DP-reizen ons uitstekend bij geholpen!!

Op de dag dat zij van Manilla naar Amsterdam zou vliegen werd haar vlucht geannuleerd ivm een ongeluk op het vliegveld. Ook hiermee hebben ze ons geweldig geholpen om als nog een vlucht richting Amsterdam te krijgen!
Ik kan niet anders zeggen dan een prima service en zal ook zeker bij de volgende weer gebruik maken van hun diensten!!
jacob jacob schreef op 23 november 2017:
In november 2017 een 4 daagse excursie gemaakt van Manilla naar Banaue, Sagada en Batad. Hoogtepunt was de rit naar Batad in een jeepney waar we een wandeling door de rijstvelden maakte. Voor deze rijstvelden is mei de beste reistijd maar in het dal was ook nu veel rijst te zien
familie van Loenen familie van Loenen schreef op 9 augustus 2017:
In Juli 2017 hebben we een reis gemaakt naar de Filipijnen om onze dochter op te halen, omdat alles in korte tijd geregeld moest worden hebben we DP-reizen ingeschakeld. Zij hebben voor ons alle (binnenlandse) vluchten, hotels en transfers super snel en goed geregeld, zodat wij ook tijdens ons reis er geen omkijken naar hadden. Wij zijn erg tevreden over de DP-reizen zijn erg duidelijke en je weet waar je aan toe bent.
Job & Lisan Job & Lisan schreef op 25 augustus 2016:
Juli en Augustus van dit jaar hebben wij 3 weken in de Filipijnen en 2 weken in Maleisiรซ mogen doorbrengen. Alles laten regelen door DP reizen en daar hebben we zeker geen spijt van gehad! Alles was tot in de puntjes geregeld en we hebben ons over organisatorische zaken geen zorgen hoeven maken.

Helaas hebben we door ziekte van Lisan een aantal wijzigingen moeten maken in de planning maar doordat Ruud altijd bereikbaar was en ons hier goed bij heeft geholpen heeft dit verder geen problemen opgeleverd.

Al met al een hele positieve ervaring, goede planning en prettige communicatie, bedankt!
Gaby Korfage Gaby Korfage schreef op 10 juni 2016:
November 2015 hebben wij een heel bijzondere adoptiereis gemaakt naar de Filippijnen. Omdat er binnen een week een rondreis van een maand met alle bijbehorende hotels, transfers, en speciale vluchten geboekt moest worden hebben we DP ingeschakeld om dit voor ons te regelen. En dat was een fantastische beslissing! Alles was in korte tijd helemaal tot in de puntjes geregeld. Wat in een hectische en spannende tijd heel fijn was. Het klopte gewoon helemaal. De hotels pasten heel goed bij wat we gevraagd hadden en de transfers stonden altijd op tijd klaar. Via de email hielden we contact met Ruud en hoewel we hem eigenlijk niet nodig hebben gehad weten we zeker dat hij altijd voor ons klaar zou staan als er iets was. Wij kunnen DP reizen van harte aanbevelen en wanneer we over een aantal jaren met onze zoons terug gaan naar hun geboorteland zullen we ook zeker DP reizen vragen om de reis te regelen!