Klantenfeedback Filipijnen

Welkom in ons Gastenboek met Klantenfeedback Filipijnen! Op deze pagina vindt u beoordelingen van klanten van DP Reizen met betrekking tot hun reis naar de Filipijnen.

Wij nodigen onze klanten van harte uit om feedback te geven over de door hun gemaakte reis naar de Filipijnen. Dit helpt ons om onze service te verbeteren en helpt daarnaast ook om potentiรซle klanten voldoende vertrouwen in DP Reizen te laten krijgen om hun reis bij DP Reizen te boeken.

N.B. Deze pagina is geplaatst in mei 2016. Berichten uit het gastenboek van de website Discover Philippines (onze vorige handelsnaam) zijn overgenomen, dit betreft alle berichten die tot en met 2014 zijn geplaatst. In de periode juni 2014 t/m april 2016 hebben we niet aan onze klanten gevraagd om hun feedback online te zetten.

 

Algemene beoordeling

Algemene beoordeling van de dienstverlening van DP Reizen – Filipijnen (klik op 1 van de sterren om uw stem uit te brengen):

 

 

Uitgebreidere feedback van klanten

Klantenfeedback Filipijnen

Schrijf een bericht in ons Gastenboek Filipijnen!

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.228.220.31 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
thijs thijs heeft geschreven op 10 september 2018:
Vorig jaar voor het eerst naar volle tevredenheid een reis bij DP-reizen geboekt naar een vriendin op de Filipijnen.Vlucht, hotel en transfer waren prima geregeld.

Dit jaar was het haar beurt om weer eens naar Nederland te komen. Hier komt nogal wat bij kijken ivm haar reisvisum hier heeft DP-reizen ons uitstekend bij geholpen!!

Op de dag dat zij van Manilla naar Amsterdam zou vliegen werd haar vlucht geannuleerd ivm een ongeluk op het vliegveld. Ook hiermee hebben ze ons geweldig geholpen om als nog een vlucht richting Amsterdam te krijgen!
Ik kan niet anders zeggen dan een prima service en zal ook zeker bij de volgende weer gebruik maken van hun diensten!!