Klantenfeedback Filipijnen

Welkom in ons Gastenboek met Klantenfeedback Filipijnen! Op deze pagina vindt u beoordelingen van klanten van DP Reizen met betrekking tot hun reis naar de Filipijnen.

Wij nodigen onze klanten van harte uit om feedback te geven over de door hun gemaakte reis naar de Filipijnen. Dit helpt ons om onze service te verbeteren en helpt daarnaast ook om potentiรซle klanten voldoende vertrouwen in DP Reizen te laten krijgen om hun reis bij DP Reizen te boeken.

N.B. Deze pagina is geplaatst in mei 2016. Berichten uit het gastenboek van de website Discover Philippines (onze vorige handelsnaam) zijn overgenomen, dit betreft alle berichten die tot en met 2014 zijn geplaatst. In de periode juni 2014 t/m april 2016 hebben we niet aan onze klanten gevraagd om hun feedback online te zetten.

 

Algemene beoordeling

Algemene beoordeling van de dienstverlening van DP Reizen – Filipijnen (klik op 1 van de sterren om uw stem uit te brengen):

 

 

Uitgebreidere feedback van klanten

Klantenfeedback Filipijnen

Schrijf een bericht in ons Gastenboek Filipijnen!

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.228.220.31 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
Suzan Suzan heeft geschreven op 27 februari 2019:
GEWELDIG mooie rondreis gemaakt door het gebied centraal Visayas in de Filipijnen, jan.2019. Dit is denk ik tevens beste tijd van het jaar, zo vlak voor hun hoogseizoen. Alle activiteiten waren afwisselend, interessant en de planning en details waren perfect geregeld door DP reizen. Ook de vele extra tips in de reisbescheiden waren zeer waardevol als je voor het eerst een nieuw land bezoekt. Echt chapeau!
De mensen ter plaatse zijn enorm vriendelijk, behulpzaam, de natuur is overweldigend mooi en het eten is uitstekend. Alle geboekte resorts waren allen zeer fijn, brandschoon en lagen op fantastische locaties.
Wat ons betreft de leukste vakantie ooit.
Het enige wat wij wel gepland hadden maar bij zijn weggelopen is het zwemmen met walvishaaien. Dit lag overigens niet aan DP reizen! Het is nogal een circus daar in Oslob. Ze laten veel te veel mensen toe op een dag waardoor de wachttijden extreem lang zijn. 2 a 3 uren minimaal, tenzij je ruim voor 05:00 uur 's morgens voor het ticketloket gaat liggen was het advies van andere toeristen. Wij hebben netjes ter plaatse ons geld terug gekregen en zijn wat anders gaan doen.