Klantenfeedback Filipijnen

Welkom in ons Gastenboek met Klantenfeedback Filipijnen! Op deze pagina vindt u beoordelingen van klanten van DP Reizen met betrekking tot hun reis naar de Filipijnen.

Wij nodigen onze klanten van harte uit om feedback te geven over de door hun gemaakte reis naar de Filipijnen. Dit helpt ons om onze service te verbeteren en helpt daarnaast ook om potentiรซle klanten voldoende vertrouwen in DP Reizen te laten krijgen om hun reis bij DP Reizen te boeken.

N.B. Deze pagina is geplaatst in mei 2016. Berichten uit het gastenboek van de website Discover Philippines (onze vorige handelsnaam) zijn overgenomen, dit betreft alle berichten die tot en met 2014 zijn geplaatst. In de periode juni 2014 t/m april 2016 hebben we niet aan onze klanten gevraagd om hun feedback online te zetten.

 

Algemene beoordeling

Algemene beoordeling van de dienstverlening van DP Reizen – Filipijnen (klik op 1 van de sterren om uw stem uit te brengen):

 

 

Uitgebreidere feedback van klanten

Klantenfeedback Filipijnen

Schrijf een bericht in ons Gastenboek Filipijnen!

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.237.51.159 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
42 berichten.
jacob jacob schreef op 23 november 2017:
In november 2017 een 4 daagse excursie gemaakt van Manilla naar Banaue, Sagada en Batad. Hoogtepunt was de rit naar Batad in een jeepney waar we een wandeling door de rijstvelden maakte. Voor deze rijstvelden is mei de beste reistijd maar in het dal was ook nu veel rijst te zien
familie van Loenen familie van Loenen schreef op 9 augustus 2017:
In Juli 2017 hebben we een reis gemaakt naar de Filipijnen om onze dochter op te halen, omdat alles in korte tijd geregeld moest worden hebben we DP-reizen ingeschakeld. Zij hebben voor ons alle (binnenlandse) vluchten, hotels en transfers super snel en goed geregeld, zodat wij ook tijdens ons reis er geen omkijken naar hadden. Wij zijn erg tevreden over de DP-reizen zijn erg duidelijke en je weet waar je aan toe bent.
Job & Lisan Job & Lisan schreef op 25 augustus 2016:
Juli en Augustus van dit jaar hebben wij 3 weken in de Filipijnen en 2 weken in Maleisiรซ mogen doorbrengen. Alles laten regelen door DP reizen en daar hebben we zeker geen spijt van gehad! Alles was tot in de puntjes geregeld en we hebben ons over organisatorische zaken geen zorgen hoeven maken.

Helaas hebben we door ziekte van Lisan een aantal wijzigingen moeten maken in de planning maar doordat Ruud altijd bereikbaar was en ons hier goed bij heeft geholpen heeft dit verder geen problemen opgeleverd.

Al met al een hele positieve ervaring, goede planning en prettige communicatie, bedankt!
Gaby Korfage Gaby Korfage schreef op 10 juni 2016:
November 2015 hebben wij een heel bijzondere adoptiereis gemaakt naar de Filippijnen. Omdat er binnen een week een rondreis van een maand met alle bijbehorende hotels, transfers, en speciale vluchten geboekt moest worden hebben we DP ingeschakeld om dit voor ons te regelen. En dat was een fantastische beslissing! Alles was in korte tijd helemaal tot in de puntjes geregeld. Wat in een hectische en spannende tijd heel fijn was. Het klopte gewoon helemaal. De hotels pasten heel goed bij wat we gevraagd hadden en de transfers stonden altijd op tijd klaar. Via de email hielden we contact met Ruud en hoewel we hem eigenlijk niet nodig hebben gehad weten we zeker dat hij altijd voor ons klaar zou staan als er iets was. Wij kunnen DP reizen van harte aanbevelen en wanneer we over een aantal jaren met onze zoons terug gaan naar hun geboorteland zullen we ook zeker DP reizen vragen om de reis te regelen!
Arno & Conny Arno & Conny schreef op 24 mei 2016:
Beste Ruud,

Zoals we in de feedback van onze reis in 2013 al hadden aangegeven zouden we zeker nog een keer bij DP Reizen terug komen. Eรฉn jaar eerder dan gepland, nadat een reeds geboekte reis naar Sulawesi werd geannuleerd was, zaten we eind maart j.l. weer bij jullie in Zaandijk aan tafel om een hernieuwde kennismaking met de Filipijnen in een aantrekkelijk reisprogramma vast te leggen. We waren er snel uit en alle tickets en reserveringen werden binnen een week door DP geregeld. Ook de reisdocumenten die we ruim een week vรณรณr vertrek kregen toegestuurd zagen er weer tiptop uit.

We zijn dit keer op Cebu/Olango Island begonnen om even te kunnen acclimatiseren, het was zonnig en ruim boven de 30 graden terwijl in Nederland nog natte sneeuw viel. Daarna door naar Palawan waar we het grootste deel van onze reis hebben rondgetrokken. Vorige reis had vooral het noorden van Palawan (El Nido) indruk op ons gemaakt vanwege de relaxte sfeer en de vele mogelijkheden om te snorkelen in koraal- en visrijke wateren. Via tussenstops van een paar dagen in Narra (rustig en mooie excursie naar Turtle Island), Puerto Princesa (behalve vuurvliegjes tour niet veel te doen) kwamen we in Paradise Cove Island resort โ€“ Canipa Island (Port Barton) terecht waar we een paar dagen de enige gasten waren op het afgelegen maar mooie complex. Vanaf het strand mooie snorkelmogelijkheden maar de snorkel dagexcursie naar verschillende plekken in de buurt was hier toch echt wel het hoogtepunt.

Vervolgens door naar Corong Corong / El Nido en daar onder andere de nog op ons lijstje ontbrekende snorkeltour B gedaan. Prachtig ook nu weer. El Nido zelf viel ons wat tegen, in die zin dat het de afgelopen 3 jaar veel toeristischer/drukker is geworden. Gezellig dat wel, maar de sfeer van toen is wel een beetje weg. Niet vreemd overigens dat steeds meer (vooral jonge) mensen dit paradijselijk stukje Filipijnen hebben ontdekt. Nu de weg vanuit Puerto Princesa eindelijk gereed is, is het ook veel makkelijker bereikbaar.

Vanuit El Nido zijn we naar Manilla gevlogen om van daaruit meteen over land en met de nachtferry door te reizen naar Borocay, van de parelwitte stranden. Vliegveld van El Nido is een belevenis op zich, je waant je in de binnenlanden van Afrika zoals het hier is georganiseerd. De nachtboot van Batangas naar Caticlan was ook apart, 800 passagiers waarvan de meesten in grote slaapzalen tegen budgettarief (in onze maatstaven slechts een paar euro). Borocay is ook erg toeristisch maar daar hadden we ons vooraf op ingesteld, we hebben er een paar fantastische dagen gehad. Inderdaad prachtig strand, goed hotel aan het strand en volop mogelijkheden voor activiteit, eten/drinken en vermaak.

Laatste dagen van de reis doorgebracht in Singapore, een volstrekt andere wereld en vooral dit contrast ervaren vinden wij een extra tintje aan de reis geven. Vorige keer hebben we zo Hong Kong verkend. Heel modern, geweldige infrastructuur (mn de ondergrondse MRT) en afwisselende wijken. China Town blijft ons trekken, in welke wereldstad we ook komen. Maar ook het eten op openlucht foodmarkets tussen de locals blijft elke keer een feestje.

We willen DP Reizen bedanken voor de perfecte organisatie, het klopte werkelijk allemaal tot in de kleinste details. En daarmee zijn onze verwachtingen voor een volgende reis met DP Reizen, die er over een aantal jaar zeker zal komen, weer wat hoger komen te liggen. Maar zoals we je inmiddels kennen, gaan jullie die dan vast ook weer waarmaken. Nogmaals bedankt en tot over een paar jaar.

Veel succes met de verdere uitbouw van jullie organisatie.