Klantenfeedback Filipijnen

Welkom in ons Gastenboek met Klantenfeedback Filipijnen! Op deze pagina vindt u beoordelingen van klanten van DP Reizen met betrekking tot hun reis naar de Filipijnen.

Wij nodigen onze klanten van harte uit om feedback te geven over de door hun gemaakte reis naar de Filipijnen. Dit helpt ons om onze service te verbeteren en helpt daarnaast ook om potentiële klanten voldoende vertrouwen in DP Reizen te laten krijgen om hun reis bij DP Reizen te boeken.

N.B. Deze pagina is geplaatst in mei 2016. Berichten uit het gastenboek van de website Discover Philippines (onze vorige handelsnaam) zijn overgenomen, dit betreft alle berichten die tot en met 2014 zijn geplaatst. In de periode juni 2014 t/m april 2016 hebben we niet aan onze klanten gevraagd om hun feedback online te zetten.

 

Algemene beoordeling

Algemene beoordeling van de dienstverlening van DP Reizen – Filipijnen (klik op 1 van de sterren om uw stem uit te brengen):

 

 

Uitgebreidere feedback van klanten

Klantenfeedback Filipijnen

Schrijf een bericht in ons Gastenboek Filipijnen!

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.229.119.176 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
44 berichten.
Gaby Korfage Gaby Korfage heeft geschreven op 10 juni 2016
November 2015 hebben wij een heel bijzondere adoptiereis gemaakt naar de Filippijnen. Omdat er binnen een week een rondreis van een maand met alle bijbehorende hotels, transfers, en speciale vluchten geboekt moest worden hebben we DP ingeschakeld om dit voor ons te regelen. En dat was een fantastische beslissing! Alles was in korte tijd helemaal tot in de puntjes geregeld. Wat in een hectische en spannende tijd heel fijn was. Het klopte gewoon helemaal. De hotels pasten heel goed bij wat we gevraagd hadden en de transfers stonden altijd op tijd klaar. Via de email hielden we contact met Ruud en hoewel we hem eigenlijk niet nodig hebben gehad weten we zeker dat hij altijd voor ons klaar zou staan als er iets was. Wij kunnen DP reizen van harte aanbevelen en wanneer we over een aantal jaren met onze zoons terug gaan naar hun geboorteland zullen we ook zeker DP reizen vragen om de reis te regelen!
Arno & Conny Arno & Conny heeft geschreven op 24 mei 2016
Beste Ruud,

Zoals we in de feedback van onze reis in 2013 al hadden aangegeven zouden we zeker nog een keer bij DP Reizen terug komen. Eén jaar eerder dan gepland, nadat een reeds geboekte reis naar Sulawesi werd geannuleerd was, zaten we eind maart j.l. weer bij jullie in Zaandijk aan tafel om een hernieuwde kennismaking met de Filipijnen in een aantrekkelijk reisprogramma vast te leggen. We waren er snel uit en alle tickets en reserveringen werden binnen een week door DP geregeld. Ook de reisdocumenten die we ruim een week vóór vertrek kregen toegestuurd zagen er weer tiptop uit.

We zijn dit keer op Cebu/Olango Island begonnen om even te kunnen acclimatiseren, het was zonnig en ruim boven de 30 graden terwijl in Nederland nog natte sneeuw viel. Daarna door naar Palawan waar we het grootste deel van onze reis hebben rondgetrokken. Vorige reis had vooral het noorden van Palawan (El Nido) indruk op ons gemaakt vanwege de relaxte sfeer en de vele mogelijkheden om te snorkelen in koraal- en visrijke wateren. Via tussenstops van een paar dagen in Narra (rustig en mooie excursie naar Turtle Island), Puerto Princesa (behalve vuurvliegjes tour niet veel te doen) kwamen we in Paradise Cove Island resort – Canipa Island (Port Barton) terecht waar we een paar dagen de enige gasten waren op het afgelegen maar mooie complex. Vanaf het strand mooie snorkelmogelijkheden maar de snorkel dagexcursie naar verschillende plekken in de buurt was hier toch echt wel het hoogtepunt.

Vervolgens door naar Corong Corong / El Nido en daar onder andere de nog op ons lijstje ontbrekende snorkeltour B gedaan. Prachtig ook nu weer. El Nido zelf viel ons wat tegen, in die zin dat het de afgelopen 3 jaar veel toeristischer/drukker is geworden. Gezellig dat wel, maar de sfeer van toen is wel een beetje weg. Niet vreemd overigens dat steeds meer (vooral jonge) mensen dit paradijselijk stukje Filipijnen hebben ontdekt. Nu de weg vanuit Puerto Princesa eindelijk gereed is, is het ook veel makkelijker bereikbaar.

Vanuit El Nido zijn we naar Manilla gevlogen om van daaruit meteen over land en met de nachtferry door te reizen naar Borocay, van de parelwitte stranden. Vliegveld van El Nido is een belevenis op zich, je waant je in de binnenlanden van Afrika zoals het hier is georganiseerd. De nachtboot van Batangas naar Caticlan was ook apart, 800 passagiers waarvan de meesten in grote slaapzalen tegen budgettarief (in onze maatstaven slechts een paar euro). Borocay is ook erg toeristisch maar daar hadden we ons vooraf op ingesteld, we hebben er een paar fantastische dagen gehad. Inderdaad prachtig strand, goed hotel aan het strand en volop mogelijkheden voor activiteit, eten/drinken en vermaak.

Laatste dagen van de reis doorgebracht in Singapore, een volstrekt andere wereld en vooral dit contrast ervaren vinden wij een extra tintje aan de reis geven. Vorige keer hebben we zo Hong Kong verkend. Heel modern, geweldige infrastructuur (mn de ondergrondse MRT) en afwisselende wijken. China Town blijft ons trekken, in welke wereldstad we ook komen. Maar ook het eten op openlucht foodmarkets tussen de locals blijft elke keer een feestje.

We willen DP Reizen bedanken voor de perfecte organisatie, het klopte werkelijk allemaal tot in de kleinste details. En daarmee zijn onze verwachtingen voor een volgende reis met DP Reizen, die er over een aantal jaar zeker zal komen, weer wat hoger komen te liggen. Maar zoals we je inmiddels kennen, gaan jullie die dan vast ook weer waarmaken. Nogmaals bedankt en tot over een paar jaar.

Veel succes met de verdere uitbouw van jullie organisatie.
N. de Hoog N. de Hoog heeft geschreven op 21 mei 2016
We hebben genoten van onze 2 weken durende vakantie op de Filipijnen. Ruud Laan heeft er zeker voor gezorgd dat we een onbezorgde vakantie hebben gehad. We vinden zijn wijze van organiseren en administratief afhandelen heel professioneel.
In overleg met Ruud is gekozen voor een bezoek aan 3 eilanden, te weten Bohol, Cebu en Palawan. Alle drie bleken een bezoek meer dan waard te zijn. Er zijn daar voldoende bezienswaardigheden en leuke activiteiten mogelijk maar ook heerlijk relaxen op de mooie stranden was een waar genoegen. We gaan zeker nog een keer terug en dan weten we Ruud Laan zeker weer te vinden om de organisatie op zich te nemen.
Johanna Johanna heeft geschreven op 14 mei 2016
Wij zijn in april 2015 naar de Filipijnen geweest en hebben onze vluchten door DP laten regelen, omdat de reis nogal adhoc was en het toch wat een bijzondere boeking was. We zijn heel erg tevreden over de hulp van Ruud, hij heeft steeds heel goed in de gaten gehouden wat voor ons de beste optie was en was daarvoor zelfs 's avonds en in het weekend bezig voor ons! Dikke duim voor je inspanningen, Ruud!
Martin Haazelager Martin Haazelager heeft geschreven op 11 mei 2014
Rondreis 28 mrt - 21 april 2014, Palawan - Cebu - Bohol.

Tezamen met mijn reisgenoot kunnen we wel stellen dat Azië onze favoriete reisbestemming is. Na meerdere bezoeken aan Thailand / Maleisië / Indonesië en Singapore zijn we wel toe aan een nieuwe Aziatische uitdaging, Filipijnen genaamd. Met de volgende wensenlijst zijn we in oktober 2013 in contact getreden met Discover Philippines: -Snorkelen met Walvishaaien -Underground River Tour -Chocolate Hills -Tarsier aapje en als laatste wens, heel veel Island Hoppen en Snorkelen. Oh ja, we houden van luxe en gelieve overal een transfer. 😉

Met deze opdracht heeft Discover Philippines een super uitgebalanceerde reis voor ons samengesteld waarbij activiteiten/reisdagen/binnenlandse vluchten afgewisseld werden met rustdagen aan het strand. Heerlijk ontspannen om alles vooraf al geregeld te hebben. Omdat alle bezochte eilanden, Palawan, Cebu en Bohol, zo fantastisch mooi waren hebben we lokaal nog excursies bijgeboekt. Leuke ervaring dat "Wie is de Mol 2014" is opgenomen in El Nido, we hebben vele opname lokaties bezocht. Bij het terugkijken wanen we ons weer even in het paradijs.

Conclusie: een super vakantie qua natuur, snorkel lokaties en vele idylische lagunes. Lekker eten op het strand of bij de betere restaurants. "Vooralsnog" weinig toeristen en eerlijke en oprecht vriendelijke Filipino's!!!

Ruud & Gianni, we zijn jullie heel veel dank verschuldigd voor zo'n geweldig georganiseerde vakantie. De volgende reis naar de Filipijnen zullen we ook zeker boeken bij Discover Philippines!!!