Klantenfeedback Filipijnen

Welkom in ons Gastenboek met Klantenfeedback Filipijnen! Op deze pagina vindt u beoordelingen van klanten van DP Reizen met betrekking tot hun reis naar de Filipijnen.

Wij nodigen onze klanten van harte uit om feedback te geven over de door hun gemaakte reis naar de Filipijnen. Dit helpt ons om onze service te verbeteren en helpt daarnaast ook om potentiรซle klanten voldoende vertrouwen in DP Reizen te laten krijgen om hun reis bij DP Reizen te boeken.

N.B. Deze pagina is geplaatst in mei 2016. Berichten uit het gastenboek van de website Discover Philippines (onze vorige handelsnaam) zijn overgenomen, dit betreft alle berichten die tot en met 2014 zijn geplaatst. In de periode juni 2014 t/m april 2016 hebben we niet aan onze klanten gevraagd om hun feedback online te zetten.

 

Algemene beoordeling

Algemene beoordeling van de dienstverlening van DP Reizen – Filipijnen (klik op 1 van de sterren om uw stem uit te brengen):

 

 

Uitgebreidere feedback van klanten

Klantenfeedback Filipijnen

Schrijf een bericht in ons Gastenboek Filipijnen!

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.237.51.159 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
42 berichten.
N. de Hoog N. de Hoog schreef op 21 mei 2016:
We hebben genoten van onze 2 weken durende vakantie op de Filipijnen. Ruud Laan heeft er zeker voor gezorgd dat we een onbezorgde vakantie hebben gehad. We vinden zijn wijze van organiseren en administratief afhandelen heel professioneel.
In overleg met Ruud is gekozen voor een bezoek aan 3 eilanden, te weten Bohol, Cebu en Palawan. Alle drie bleken een bezoek meer dan waard te zijn. Er zijn daar voldoende bezienswaardigheden en leuke activiteiten mogelijk maar ook heerlijk relaxen op de mooie stranden was een waar genoegen. We gaan zeker nog een keer terug en dan weten we Ruud Laan zeker weer te vinden om de organisatie op zich te nemen.
Johanna Johanna schreef op 14 mei 2016:
Wij zijn in april 2015 naar de Filipijnen geweest en hebben onze vluchten door DP laten regelen, omdat de reis nogal adhoc was en het toch wat een bijzondere boeking was. We zijn heel erg tevreden over de hulp van Ruud, hij heeft steeds heel goed in de gaten gehouden wat voor ons de beste optie was en was daarvoor zelfs 's avonds en in het weekend bezig voor ons! Dikke duim voor je inspanningen, Ruud!
Martin Haazelager Martin Haazelager schreef op 11 mei 2014:
Rondreis 28 mrt - 21 april 2014, Palawan - Cebu - Bohol.

Tezamen met mijn reisgenoot kunnen we wel stellen dat Aziรซ onze favoriete reisbestemming is. Na meerdere bezoeken aan Thailand / Maleisiรซ / Indonesiรซ en Singapore zijn we wel toe aan een nieuwe Aziatische uitdaging, Filipijnen genaamd. Met de volgende wensenlijst zijn we in oktober 2013 in contact getreden met Discover Philippines: -Snorkelen met Walvishaaien -Underground River Tour -Chocolate Hills -Tarsier aapje en als laatste wens, heel veel Island Hoppen en Snorkelen. Oh ja, we houden van luxe en gelieve overal een transfer. ๐Ÿ˜‰

Met deze opdracht heeft Discover Philippines een super uitgebalanceerde reis voor ons samengesteld waarbij activiteiten/reisdagen/binnenlandse vluchten afgewisseld werden met rustdagen aan het strand. Heerlijk ontspannen om alles vooraf al geregeld te hebben. Omdat alle bezochte eilanden, Palawan, Cebu en Bohol, zo fantastisch mooi waren hebben we lokaal nog excursies bijgeboekt. Leuke ervaring dat "Wie is de Mol 2014" is opgenomen in El Nido, we hebben vele opname lokaties bezocht. Bij het terugkijken wanen we ons weer even in het paradijs.

Conclusie: een super vakantie qua natuur, snorkel lokaties en vele idylische lagunes. Lekker eten op het strand of bij de betere restaurants. "Vooralsnog" weinig toeristen en eerlijke en oprecht vriendelijke Filipino's!!!

Ruud & Gianni, we zijn jullie heel veel dank verschuldigd voor zo'n geweldig georganiseerde vakantie. De volgende reis naar de Filipijnen zullen we ook zeker boeken bij Discover Philippines!!!
H.M.Westerbeek H.M.Westerbeek schreef op 30 april 2014:
Even een berichtje over mijn reis naar El Nido, Palawan. Samen met de Stuijfbergen groep 8 maart j.l. Fantastische plek, mooie natuur, veel boottochten gemaakt naar mooie eilandjes, lagunes etc. Als je ooit Palawan wilt bezoeken, wacht dan niet te lang nu is het nog rustig en niet heel toeristisch. En ga er vooral met een bootje op uit, duikbril en snorkeltje mee prachtig. Compliment aan Discover Philippines, mooie kamer aan het strand, transfers, boekingen en vervoer in Manilla alles prima geregeld. Dat hebben we elders wel eens anders meegemaakt.
Groet Hidde
Jaap Stuijfbergen Jaap Stuijfbergen schreef op 21 april 2014:
Wij hebben 2 mooie weken gehad op Palawan. Zes dagen een boot voor ons 4-en, waarmee we eilandjes en strandjes bezochten. Veel gesnorkeld.
Goed hotel, met uitzicht op zee en eilanden.
Alles prettig geregeld voor ons door Discover Philippines.

Nogmaals bedankt, mede namens Hidde, Ruurd en Olaf.
Jaap