Klantenfeedback Filipijnen

Welkom in ons Gastenboek met Klantenfeedback Filipijnen! Op deze pagina vindt u beoordelingen van klanten van DP Reizen met betrekking tot hun reis naar de Filipijnen.

Wij nodigen onze klanten van harte uit om feedback te geven over de door hun gemaakte reis naar de Filipijnen. Dit helpt ons om onze service te verbeteren en helpt daarnaast ook om potentiële klanten voldoende vertrouwen in DP Reizen te laten krijgen om hun reis bij DP Reizen te boeken.

N.B. Deze pagina is geplaatst in mei 2016. Berichten uit het gastenboek van de website Discover Philippines (onze vorige handelsnaam) zijn overgenomen, dit betreft alle berichten die tot en met 2014 zijn geplaatst. In de periode juni 2014 t/m april 2016 hebben we niet aan onze klanten gevraagd om hun feedback online te zetten.

 

Algemene beoordeling

Algemene beoordeling van de dienstverlening van DP Reizen – Filipijnen (klik op 1 van de sterren om uw stem uit te brengen):

 

 

Uitgebreidere feedback van klanten

Klantenfeedback Filipijnen

Schrijf een bericht in ons Gastenboek Filipijnen!

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.229.119.176 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
44 berichten.
H.M.Westerbeek H.M.Westerbeek heeft geschreven op 30 april 2014
Even een berichtje over mijn reis naar El Nido, Palawan. Samen met de Stuijfbergen groep 8 maart j.l. Fantastische plek, mooie natuur, veel boottochten gemaakt naar mooie eilandjes, lagunes etc. Als je ooit Palawan wilt bezoeken, wacht dan niet te lang nu is het nog rustig en niet heel toeristisch. En ga er vooral met een bootje op uit, duikbril en snorkeltje mee prachtig. Compliment aan Discover Philippines, mooie kamer aan het strand, transfers, boekingen en vervoer in Manilla alles prima geregeld. Dat hebben we elders wel eens anders meegemaakt.
Groet Hidde
Jaap Stuijfbergen Jaap Stuijfbergen heeft geschreven op 21 april 2014
Wij hebben 2 mooie weken gehad op Palawan. Zes dagen een boot voor ons 4-en, waarmee we eilandjes en strandjes bezochten. Veel gesnorkeld.
Goed hotel, met uitzicht op zee en eilanden.
Alles prettig geregeld voor ons door Discover Philippines.

Nogmaals bedankt, mede namens Hidde, Ruurd en Olaf.
Jaap
Marlène en Ton Koolen Marlène en Ton Koolen heeft geschreven op 6 maart 2014
Wij hebben in januari en februari 2014 de Filipijnen bezocht, waarvan de eerste 2 weken en de volledige internationale reis geregeld door Discover Philippines. In totaal zijn we 5 weken daar geweest. We zijn uiterst tevreden over de organisatie. Zeer persoonlijk en duidelijk als je op reis bent. Alles wordt van A tm Z goed uitgelegd.

Manila: 'Apartementenhotel'... Goede lokatie, niet te toeristisch, ruim. Goede afstand naar luchthaven, waarbij ook in de tussentijd iets te zien is in de stad.

Palawan: eerst 'Resort in de Stad' in Puerto Princessa. Dit vonden wij een verademing, oase in de stad met zeer vriendelijk personeel en propere kamers in nipastijl. Daar Honda Bay tour gedaan. Heerlijk, wel echt erg toeristisch en je moet geluk hebben met de medepassagiers. Daarna 4 dagen naar El Nido in 'Hotel B01'. Prettig, proper, heel dicht bij zee ( ruisen van de zee is nadrukkelijk aanwezig ), vriendelijke mensen om ons heen. Een prachtige dagtocht op zee incl. heerlijke op het strand klaargemaakte lunch. Heen en terugreis ( circa 5uur ) met een minibus door prachtige ongerepte natuur. Toen ook nog naar Underground River. Ook dit toeristisch, maar zeker de moeite waard!

Daarna naar Bohol: helaas geen rechtstreekse vlucht dus gevlogen via Cebu en daarna de veerboot naar Bohol. Allemaal ervaringen om te weten te komen hoe het vervoer in de Phils werkt. ( Later in de laatste 3 weken hebben we de motors, tricycles, jeepneys en non airconbussen ervaren. ) Op het schiereiland Panglao hebben we in 'Resort B01' geslapen. Wij vonden het een prettig en rustig hotel, jammer was dat het zwembad under construction was. Maar het lag werkelijk direct aan het strand. Vooral het restaurant geeft waar voor je geld als je luxe en rustig wilt eten. De Bohol Island tour is interessant, maar had wat persoonlijker kunnen zijn als onze chauffeur wat meer geïnteresseerd zou zijn. Ook de tocht op zee hadden we voor geen goud willen missen.

Als je zin hebt in massage kun je op alle bovengenoemde plaatsen terecht. Uiteraard moet je geluk hebben welke handen je mogen aanraken.

Vooral de transporten van en naar luchthavens/hotels/veerboten zijn een genot als het zo goed geregeld is. En over de gekozen hotels door Discover Philippines hoef je je geen zorgen te maken. Wij raden ook aan het Filippijnse telefoonkaartje te gebruiken. Erg makkelijk voor ons geweest daar we frequent contact konden hebben met de familie waar we na 3 weken naar toe gingen.

Ruud bedankt!!!
Freek Freek heeft geschreven op 16 januari 2014
Leuke website
Annet Annet heeft geschreven op 25 november 2013
Omdat wij nog nooit eerder in Azië waren geweest, hebben we contact gezocht met Discover Philippines, voor het organiseren van een reis door de Filipijnen.
Nadat we een aantal keer via de mail en telefonisch contact met deze organisatie hadden gehad, hebben wij door Discover Philippines een reis laten organiseren. Alles was perfect geregeld. De reis was van 'A-Z' uitgeschreven zodat wij nergens zelf over na hoefden te denken. Tijdens de reis is er niets mis gegaan.
Als we op het vliegveld aankwamen, stond er een taxi voor ons klaar die ons naar het hotel bracht. Kortom, alles was super geregeld en wij bevelen deze reisorganisatie dan ook van harte aan!

Groeten, Annet