Klantenfeedback Filipijnen

Welkom in ons Gastenboek met Klantenfeedback Filipijnen! Op deze pagina vindt u beoordelingen van klanten van DP Reizen met betrekking tot hun reis naar de Filipijnen.

Wij nodigen onze klanten van harte uit om feedback te geven over de door hun gemaakte reis naar de Filipijnen. Dit helpt ons om onze service te verbeteren en helpt daarnaast ook om potentiële klanten voldoende vertrouwen in DP Reizen te laten krijgen om hun reis bij DP Reizen te boeken.

N.B. Deze pagina is geplaatst in mei 2016. Berichten uit het gastenboek van de website Discover Philippines (onze vorige handelsnaam) zijn overgenomen, dit betreft alle berichten die tot en met 2014 zijn geplaatst. In de periode juni 2014 t/m april 2016 hebben we niet aan onze klanten gevraagd om hun feedback online te zetten.

 

Algemene beoordeling

Algemene beoordeling van de dienstverlening van DP Reizen – Filipijnen (klik op 1 van de sterren om uw stem uit te brengen):

 

 

Uitgebreidere feedback van klanten

Klantenfeedback Filipijnen

Schrijf een bericht in ons Gastenboek Filipijnen!

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.192.247.184 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
44 berichten.
Bart Bart heeft geschreven op 15 april 2013
Net terug van een zeer aangenaam verblijf in de Filipijnen. Ik kan enkel mijn lof betuigen over dit bureau. Alles was in orde gebracht en wij hadden zeer snel antwoord op al onze vragen, wat volgens mij niet altijd makkelijk is. Ik ben al aant het overwegen om terug te keren in de volgende jaren.

Ik kan enkel zeggen, doe zo verder heren en bedankt voor deze prachtige reiservaring, een van de beste reizen die ik gemaakt heb, hier kunnen de grote touroperators zelfs niet tegenop.

De tip van Ruud om altijd te blijven glimlachen werkt ginder wel degelijk, hier krijg je veel mee geregeld, en je gaat jezelf hierdoor automatisch minder druk maken.

Gr. Bart
Cilia en Kees (60+) Cilia en Kees (60+) heeft geschreven op 12 april 2013
Wij hebben van 26 februari tot 25 maart een prachtige reis gemaakt door de Philippijnen.

Het door dit jonge reisbureau verzorgde programma was tot in de puntjes verzorgd. Al vanaf het moment dat wij de eerste contacten met hen hadden gaf hun aanpak ons een goed gevoel. Toen we later het definitieve reisschema met de bijbehorende tickets en vouchers ontvingen werd dit gevoel alleen maar versterkt.

Er is door hen met het samenstellen van het programma goed rekening gehouden met onze wensen. De business class op de ferry is een echte aanrader. Ook de 3 zitplaatsen in het busje van Puerto Princesa naar El Nido was een prima idee.

Als wij over een paar jaar misschien weer naar de Philippijnen gaan zal dit ZEKER met behulp van dit reisbureau gebeuren.

Tip: Als je excursies gaat maken, waarbij gesnorkeld en/of gezwommen gaat worden, neem dan waterschoenen mee. Vaak moet je over scherpe stenen of rotsachtige bodem lopen.
Bart en Ibolya Bart en Ibolya heeft geschreven op 7 april 2013
Goedemorgen Ruud,

Ik wilde je even bedanken voor het organiseren van onze vakantie naar de Filippijnen. Beter dan nu had je het niet kunnen doen, wat was het goed geregeld. Het vervoer per vliegtuig en de overstappen, busjes of boot, overal ging het zoals het zou moeten. We moesten wel eens even wachten maar petje af!!

Zeer goed geregeld allemaal. Wat hebben wij een fantastisch vakantie gehad!!!! Ik heb dagelijks geroepen dat het zo fantastisch mooi was, ik kan er nog stil van worden.

Wat hebben wij veel gezien, heerlijk gedoken, lekkere massages en tijdens de 5-daagse expeditie van Coron naar El Nido 6 leuke mensen ontmoet. 3 Fransen jongens, 1 Duitse jongen en een stel uit Spanje. Wat een ervaring!!!! Op El Nido aangekomen hebben we nog met de crew gegeten. Ook zijn we nog regelmatig met elkaar opgetrokken. We kwamen midden in een feestweek terecht met vele terrassen, muziek en eten....

Wat hebben wij genoten en een ontzettende mooie vakantie gehad. Die overigens ook een diepe indruk heeft achtergelaten, want zoals je natuurlijk wel weet is er ook een hoop armoede. Maar wat zijn de mensen aardig, of ze nu rijk of arm zijn, je bent overal even welkom. Nogmaals bedankt!!!

Ik hoop dat we in de toekomst nogmaals een beroep op je doen... We willen zeker nog een keer terug.

Groetjes, Bart en Ibolya
Ignace Delie Ignace Delie heeft geschreven op 6 april 2013
We zijn in november - december 2012 een maand op reis geweest naar de Filipijnen (Manilla, Puerto Princesa, El Nido, Dumaguete, Bohol, Siquijor, Apo Island, Cebu). Het feit dat we in 2011 ook een maand door de Filipijnen gereisd hebben (Manilla, Puerta Galera, Banaue, Cebu, Bohol, Boracay) , bewijst dat we het super goed vonden. In de eerste plaats is dit te danken aan de sublieme regeling en planning van Ruud, nogmaals bedankt hiervoor. Misschien gaan we nog eens, dan boeken we zeker terug bij Ruud.
Pieter en Henriette Bodde Pieter en Henriette Bodde heeft geschreven op 5 april 2013
Beste Ruud,

We zijn alweer ruim 2 weken thuis van onze ruim 5 weken durende reis naar de Philippijnen. Hier onze ervaringen en tips.

We vertrokken op 8 februari met Cathay Pacific via Hong Kong naar Manila. In HK hadden we een stop-over van 5 dagen en dat is echt aan te raden. Een fascinerende stad en er is veel te zien.

Daarna zijn wij naar Manila gevlogen. De stad is een verkeerschaos en wij waren er 4 dagen, maar 2 is meer dan lang genoeg.

Daarna per vliegtuig naar Puerto Princesa, waar we in Matutina Pensionne zaten, dit was eenvoudig, maar we voelden ons daar echt thuis zo hartelijk waren de mensen daar. We hebben daar een halve dag city tour gemaakt, maar er viel niet zo veel te zien. Toen met een busje naar de Underground River Area waar we de Underground River hebben bezocht. We verbleven daar in Resort M11 Underground River Omgeving, daar verbleven wij 3 nachten en dat had voor ons langer mogen zijn. Een fantastisch resort en rustig gelegen.

Toen met het vliegtuig naar Cebu. Hotel Vacation was aardig, maar lag aan een zeer drukke weg zonder trottoirs. Ook hier was het zeer druk en is 2 dagen meer dan genoeg.

Met de boot naar Bohol. Ruud had ons aangeraden business class te nemen een prima advies. Bohol is een mooi eiland met mooie rustige stranden. Resort B01 - Bohol lag in een prachtige tuin, maar was vergane glorie, maar zeer goed restaurant, zeer vriendelijk personeel en zeer schoon. Dat waren overigens alle hotels.

Daarna met de boot naar Dumaguete. Hadden een leuk Appartementenhotel met goed restaurant, maar we vroegen ons af wat we daar deden. Er is daar weinig te beleven.

Als laatste hadden we een week Boracay geboekt om onze vakantie relaxed af te sluiten. Het is daar net zo druk als aan de Spaanse Costa's, maar we hadden een goed hotel en hebben ons daar prima vermaakt. Als laatste 2 dagen weer naar Cebu, Mactan Island ook een mooi resort, maar buiten het hotel was het heel armoedig.

Een samenvatting: De Philippijnen is een zeer arm land en de tegenstellingen zijn erg groot. De mensen zijn zeer aardig en doen er alles aan om de toerist het naar zijn zin te maken. De reis was uitstekend door Ruud geregeld. Het vervoer, de transfers, de excursies met gids en de binnenlandse vluchten waren goed op elkaar afgestemd en was er een vertraging, dan ontvingen wij een mail vanuit Nederland met de aangepaste tijden.We kunnen alleen maar zeggen Ruud bedankt voor de perfecte reis en we bevelen je aan.

Pieter en Henriette Bodde.