Klantenfeedback Filipijnen

Welkom in ons Gastenboek met Klantenfeedback Filipijnen! Op deze pagina vindt u beoordelingen van klanten van DP Reizen met betrekking tot hun reis naar de Filipijnen.

Wij nodigen onze klanten van harte uit om feedback te geven over de door hun gemaakte reis naar de Filipijnen. Dit helpt ons om onze service te verbeteren en helpt daarnaast ook om potentiële klanten voldoende vertrouwen in DP Reizen te laten krijgen om hun reis bij DP Reizen te boeken.

N.B. Deze pagina is geplaatst in mei 2016. Berichten uit het gastenboek van de website Discover Philippines (onze vorige handelsnaam) zijn overgenomen, dit betreft alle berichten die tot en met 2014 zijn geplaatst. In de periode juni 2014 t/m april 2016 hebben we niet aan onze klanten gevraagd om hun feedback online te zetten.

 

Algemene beoordeling

Algemene beoordeling van de dienstverlening van DP Reizen – Filipijnen (klik op 1 van de sterren om uw stem uit te brengen):

 

 

Uitgebreidere feedback van klanten

Klantenfeedback Filipijnen

Schrijf een bericht in ons Gastenboek Filipijnen!

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.225.48.56 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
44 berichten.
nicolette en patrick nicolette en patrick heeft geschreven op 3 februari 2013
Eind 2012-begin 2013 heeft deze reisorganisatie een geweldige reis voor ons in elkaar gezet, waarbij Ruud alles voor ons tot in de puntjes heeft geregeld! Tijdens en na de reis is de zorg ook erg goed!

Als je naar de Filipijnen wilt, kies dan voor deze reisorganisatie.

Groetjes, Nicolette en Patrick
Linda en Frits pisao Linda en Frits pisao heeft geschreven op 22 januari 2013
We hebben vorige week bij Ruud onze reis naar de Filipijnen geboekt. We gaan pas in juni maar we kunnen haast niet wachten. We zijn nog geen eens op reis geweest en we zijn nu al helemaal tevreden.

Je krijgt zo veel informatie en je kan Ruud alles vragen, hij geeft je via de mail altijd netjes antwoord en ook geeft hij je goeie adviezen en denkt hij mee wat betreft voor jou de beste reiscombinatie zou zijn.

Bij terug komst zullen we laten weten hoe het geweest is.
Richard en Petra Wierenga Richard en Petra Wierenga heeft geschreven op 6 december 2012
Beste reiziger,

Afgelopen oktober zijn wij een maand in de Filipijnen geweest, de gedachten kwam in 2011 in ons op om dit land te gaan bezoeken. Via een collega zijn wij bij Discover Philippines terecht gekomen op het internet, na diverse ongedwongen gesprekken met Ruud zijn wij zo enthousiast geworden dat wij hebben besloten om er naar toe te gaan. Na diverse reisvoorstellen en een bezoek aan Ruud en Gianni is de reis vastgelegd en geboekt. Alles was perfect geregel vanaf de reisbescheidenen tot aan de thuiskomst, ik verdenk ze er zelfs van dat ze het weer ook geregeld hadden!!

Kortom wij kunnen Discover Philippines van harte aan bevelen als je een persoonlijke, betaalbare en goed geregelde vakantie wilt boeken!!

Vriendelijke groeten en nogmaals hartelijk bedankt,

Richard en Petra.
Wilhem vdKolk Wilhem vdKolk heeft geschreven op 10 juli 2012
Sorry Gianni, dat ik Giovanni gebruikte. Je bent hopelijk niet boos op mij Wilhelm.
Wilhelm v.d.Kolk Wilhelm v.d.Kolk heeft geschreven op 10 juli 2012
L.S.
Naar aanleiding van veel vragen over geldzaken, heb ik inmiddels wat ervaring, die ik graag wil delen.

Ik gebruik mijn ned. betaalkaart bij A.T.M. geldautomaten. Werkt perfect met de laagste kosten. 2.25 Euri per transactie. Ook heb ik mijn Visa credit kaart gebruikt in een grote Mall voor grotere aankopen. Werkt ook perfect. Alleen we wonen nu in een kleiner dorp, waar geen A.T.M. is.

@ weken terug heb ik geld gepind, maar er waren 2 automaten, die iets niet accepteerden. De derde ATM gaf wel de 10.000 Pesos. Achteraf controle gaf mij een shock, dat er wel een keer extra afgeboekt was.

Ik heb contact met mijn A.S.N bank opgenomen. Daar kreeg ik het advies even af te wachten, want een niet opgenomen bedrag wordt dan terug geboekt. En zowaar na 15 dagen werd het niet opgenomen geld terug gestort. Dus heb niet direct wantrouwen in goede Filipijnse banken.