Klantenfeedback Filipijnen

Welkom in ons Gastenboek met Klantenfeedback Filipijnen! Op deze pagina vindt u beoordelingen van klanten van DP Reizen met betrekking tot hun reis naar de Filipijnen.

Wij nodigen onze klanten van harte uit om feedback te geven over de door hun gemaakte reis naar de Filipijnen. Dit helpt ons om onze service te verbeteren en helpt daarnaast ook om potentiële klanten voldoende vertrouwen in DP Reizen te laten krijgen om hun reis bij DP Reizen te boeken.

N.B. Deze pagina is geplaatst in mei 2016. Berichten uit het gastenboek van de website Discover Philippines (onze vorige handelsnaam) zijn overgenomen, dit betreft alle berichten die tot en met 2014 zijn geplaatst. In de periode juni 2014 t/m april 2016 hebben we niet aan onze klanten gevraagd om hun feedback online te zetten.

 

Algemene beoordeling

Algemene beoordeling van de dienstverlening van DP Reizen – Filipijnen (klik op 1 van de sterren om uw stem uit te brengen):

 

 

Uitgebreidere feedback van klanten

Klantenfeedback Filipijnen

Schrijf een bericht in ons Gastenboek Filipijnen!

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.229.119.176 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
44 berichten.
Wilhelm v.d. Kolk Wilhelm v.d. Kolk heeft geschreven op 9 juli 2012
Eindelijk Ruud.

Na een wat langere tussentijd, toch nog een bericht in het gastenboek.

Mijn reisdoel was de Filipijnen om mijn vriendin te ontmoeten. Nu dat is middels Ontdek Filipijnen op de startpagina Filipijnen geweldig gelukt.

Op advies van Ruud, ik zou langere tijd blijven, zou het aantrekkelijk zijn ook een vakantieweek te boeken.

Dat was een goede raad, want mijn vriendin was nog nooit echt op vakantie geweest. Ruud heeft een mooi weekje geboekt op Bohol, met prachtige Bountystranden en een bezoek aan Dumaguete. Een mooie studentenstad met prachtig waterwingebied in de bergen.

Ik had vroeg geboekt. Met als gevolg dat de tickets voor de veerdiensten nog niet bij de reisbescheiden zaten. Deze zijn alsnog later, keurig op tijd nagezonden per internet.

Al met al, perfect geregeld door een GOEDE reisorganisatie!

Ik ben nu weer op de Filipijnen, voor langere tijd, want de vriendschap is erg sterk geworden. Mijn kinderen willen misschien ook op vakantie komen, maar ze mogen ALLEEN met Discover Philippines reizen.

P.S. Achteraf was het leuke, dat ik Ruud en Giovanni net voor mijn vertrek onmoette op de Aziëdag van Joho in Den Haag.

Wilhelm v.d.Kolk
NoName NoName heeft geschreven op 20 mei 2012
Met onze vakantieploeg besloten we om naar de Philippijnen te gaan. Via internet en een bezoek aan Discover Philippines Zaandijk zijn we zo enthousiast gemaakt dat we besloten naar de Philippijnen te gaan. De volgorde van de reis was, Manilla - Lagaspi/Donsol - Puerto Princessa - El Nido (top) - Puerto Princessa - Cebu/Bohol - Boracay (top) - Manilla.

De hotels waren prima en de hoogtepunten waren Donsol (Whale Sharks) - El Nido (een natuur wonder) - Boracay (prachtige stranden en een gezellig eiland). Omdat we veel van het land wilden zien hebben we veel transfers gehad met vluchten en boten. We zijn geen moment teleurgesteld geweest, alles was perfekt geregeld. Een reis om aan te raden!
Jack en Nassarry Jack en Nassarry heeft geschreven op 15 mei 2012
In januari 2012 naar de Filippijnen geweest. Zelf hadden we geen enkele ervaring mat dit soort lange reizen. Discover Philippines heeft alles in een zeer korte tijd perfect voor ons geregeld. Goede adviezen gekregen! Mooie steden gezien, lekker gesnorkeld, heerlijk genoten op de mooie resorts en erg genoten van alle trips. Zelfs nog telefonisch contact gehad vanaf de Filippijnen om wat kleine zaken te regelen voor ons. Super service!!

Nogmaals bedankt voor het regelen van onze trip. Super!

Jack en Nassarry.
Ruud Laan Ruud Laan heeft geschreven op 5 mei 2012
Hallo allemaal,

Bij deze nodigen wij u van harte uit om een berichtje in ons gastenboek achter te laten. Veel lees- en schrijfplezier!

Met vriendelijke groet,

Ruud Laan
Bedrijfsleider Discover Philippines