Klantenfeedback Filipijnen

Welkom in ons Gastenboek met Klantenfeedback Filipijnen! Op deze pagina vindt u beoordelingen van klanten van DP Reizen met betrekking tot hun reis naar de Filipijnen.

Wij nodigen onze klanten van harte uit om feedback te geven over de door hun gemaakte reis naar de Filipijnen. Dit helpt ons om onze service te verbeteren en helpt daarnaast ook om potentiรซle klanten voldoende vertrouwen in DP Reizen te laten krijgen om hun reis bij DP Reizen te boeken.

N.B. Deze pagina is geplaatst in mei 2016. Berichten uit het gastenboek van de website Discover Philippines (onze vorige handelsnaam) zijn overgenomen, dit betreft alle berichten die tot en met 2014 zijn geplaatst. In de periode juni 2014 t/m april 2016 hebben we niet aan onze klanten gevraagd om hun feedback online te zetten.

 

Algemene beoordeling

Algemene beoordeling van de dienstverlening van DP Reizen – Filipijnen (klik op 1 van de sterren om uw stem uit te brengen):

 

 

Uitgebreidere feedback van klanten

Klantenfeedback Filipijnen

Schrijf een bericht in ons Gastenboek Filipijnen!

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.237.51.159 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
42 berichten.
Jack en Nassarry Jack en Nassarry schreef op 15 mei 2012:
In januari 2012 naar de Filippijnen geweest. Zelf hadden we geen enkele ervaring mat dit soort lange reizen. Discover Philippines heeft alles in een zeer korte tijd perfect voor ons geregeld. Goede adviezen gekregen! Mooie steden gezien, lekker gesnorkeld, heerlijk genoten op de mooie resorts en erg genoten van alle trips. Zelfs nog telefonisch contact gehad vanaf de Filippijnen om wat kleine zaken te regelen voor ons. Super service!!

Nogmaals bedankt voor het regelen van onze trip. Super!

Jack en Nassarry.
Ruud Laan Ruud Laan schreef op 5 mei 2012:
Hallo allemaal,

Bij deze nodigen wij u van harte uit om een berichtje in ons gastenboek achter te laten. Veel lees- en schrijfplezier!

Met vriendelijke groet,

Ruud Laan
Bedrijfsleider Discover Philippines