Maatwerk reis Filipijnen

DP Reizen is dé reisorganisatie als het gaat om een maatwerk reis Filipijnen. Waarom? Omdat u bij ons de meeste keuze heeft voor de laagste prijs!

Een maatwerk reis Filipijnen kan zowel een rondreis, duikreis, strandvakantie als een roots- of adoptiereis betreffen. Uiteraard is het ook mogelijk om dergelijke reizen te combineren. U start bijvoorbeeld met een rondreis en beëindigt de reis met een strandvakantie.

Bij DP Reizen is het geen enkel probleem indien u voor meerdere doelen naar de Filipijnen reist. Wilt u eerst familie of kennissen bezoeken in Legazpi en daarna een rondreis maken? Of juist andersom? Geen enkel probleem! U kunt bij ons aangeven wat uw wensen zijn en wij doen ons uiterste best om die wensen te realiseren.

De meeste reizen die wij verkopen betreffen een maatwerk reis, een speciaal voor u op maat gemaakte reis. Uiteraard zijn er ook klanten die 1 van onze gepubliceerde rondreizen boeken. Indien een dergelijke reis u aan staat, dan is dat natuurlijk prima. Indien u liever voor een op maat gemaakte reis gaat, dan is dat ook prima. Een tussenvorm kan ook nog, een gepubliceerde reis met enkele aanpassingen. Iedereen is verschillend, maar bij DP Reizen is er voor ieder wat wils!

Het is heel goed mogelijk om een maatwerk reis Filipijnen te combineren met een andere bestemming. Denk bijvoorbeeld aan een stopover in Hong Kong, een stopover in Singapore of een combinatie met een rondreis Vietnam, een rondreis Cambodja of een familiebezoek Indonesië. Bijna alles is mogelijk! Laat het ons even weten indien u uw reis naar de Filipijnen wilt combineren met een andere bestemming.

Tip: bij een maatwerk reis Filipijnen mag El Nido - Palawan niet ontbreken, dit is een paradijs op aarde!

Offerte maatwerk reis Filipijnen

Indien u kiest voor een maatwerk reis Filipijnen, dan is het van groot belang dat wij weten wat uw wensen zijn, zodat wij die zoveel mogelijk mee kunnen nemen bij het samenstellen van uw reis. Wanneer wilt u op vakantie? Hoe lang wilt u op reis? Welke bestemmingen wilt u bezoeken? En wat zijn uw interesses? Bent u een natuurliefhebber of houdt u meer van cultuur? Laat het ons weten en wij stellen een geheel vrijblijvende offerte voor u op met een speciaal voor u op maat gemaakte reis Filipijnen.

Ga voor het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte naar ons Offerte aanvraagformulier maatwerk reis Filipijnen (individuele rondreis, duikreis, strandvakantie of adoptiereis).