Offerte reis Filipijnen

Wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor een reis naar de Filipijnen? Wij hebben hier enkele offerte aanvraagformulieren voor samengesteld, om een offerte op een zo efficiënt en simpel mogelijk wijze aan te kunnen vragen. Vrijwel alles is mogelijk bij DP Reizen, vraag dus gerust wat u wilt. En dat alles tegen verbazingwekkend scherpe prijzen!

U kunt kiezen uit de volgende offerte aanvraagformulieren:

  1. Offerte aanvraagformulier reis Filipijnen, conform website (individuele rondreis, duikreis of strandvakantie).
  2. Offerte aanvraagformulier maatwerk reis Filipijnen (individuele rondreis, duikreis, strandvakantie of adoptiereis).

Offerte reis Filipijnen aanvragen

Komt u er niet uit met de formulieren? U kunt ons ook bellen, met ons chatten via de online helpdesk (links onder op elke pagina van onze website) of ons een e-mail sturen. Ons telefoonnummer en ons e-mail adres vindt u rechts onder op deze pagina. Samen komen we er zeker uit!

Offerte aanvraagformulieren


Verdere informatie met betrekking tot offertes

  • Onze offertes zijn nooit langer geldig dan 1 week. Dit in verband met tussentijdse prijswijzigingen, wijzigingen in de wisselkoersen en dergelijke. Na verloop van deze week kunt u altijd een nieuwe offerte aanvragen. Wacht echter niet te lang met boeken, in veel gevallen gaat de prijs alleen maar omhoog (de goedkoopste kamers in de hotels en de goedkoopste stoelen in het vliegtuig raken volgeboekt, et cetera).
  • In de offerte wordt een reissom genoemd, zowel per persoon als in totaal.
  • De reissom dient in 2 keer te worden voldaan. Bij boeking dient u de aanbetaling te voldoen, uiterlijk 6 weken voor vertrek de restantbetaling.
  • Na ontvangst van de aanbetaling maken wij de hotelnamen bekend (in de offerte wordt bijvoorbeeld ‘Hotel B01 – Manilla, Superior Room inclusief ontbijt’ vermeld). Daarna is het nog mogelijk om – indien gewenst – hotels of kamertypes te veranderen zonder aanvullende boekingskosten. Dit kunnen we in overleg doen.
  • Indien er uiteindelijk andere hotels of andere kamertypes worden geboekt dan in de offerte zijn opgenomen, zal het verschil in kosten van de in de offerte genoemde hotelkamers en de uiteindelijk geboekte hotelkamers worden verrekend. Een en ander wordt verrekend met de restantbetaling en kan leiden tot zowel een hogere als een lagere restantbetaling. Of het bedrag uiteindelijk hoger of lager wordt, hangt met name af van de door u te maken keuzes.