Rondreizen Filipijnen

DP Reizen biedt individuele rondreizen naar de Filipijnen aan. Overigens kan een individuele rondreis ook een reis met bijvoorbeeld 16 deelnemers betreffen, denk bijvoorbeeld aan een lustrumreis of een reis met een vriendengroep, collega’s of een familie. Bij individuele rondreizen zijn er geen andere deelnemers dan uw eigen groepje mensen.

Sommige onderdelen van de reis kunnen worden gecombineerd met andere reizigers, dit betreft met name dagexcursies in Palawan en trips naar Banaue. Indien u deze onderdelen liever individueel doet, dan is dit ook mogelijk. De meeste rondreizen die wij verkopen betreffen op maat gemaakte reizen, vrijwel alles is mogelijk!

Onderstaande rondreizen zijn exclusief de internationale vluchten en betreffen dus alleen het landarrangement. Hou er rekening mee dat de complete reis (inclusief internationale vluchten) in de meeste gevallen 2 dagen langer duurt dan de duur van het hieronder genoemde landarrangement. Gelijktijdig met uw aanvraag voor de gewenste rondreis kunt u ook de mogelijkheden qua internationale vluchten vrijblijvend opvragen.

DP Reizen biedt vele mogelijkheden voor rondreizen in de Filipijnen


Individuele rondreizen Filipijnen

Route: Manilla – Puerto Princesa – Bohol – Mactan Island (Cebu).

Een perfecte introductie van de Filipijnen!

Tijdens deze rondreis bezoek je Manilla (Manila), waar je de mogelijkheid hebt om een dagexcursie te doen. Denk bijvoorbeeld aan de uitzonderlijk mooie Pagsanjan Kloof en Watervallen tour. Daarna bezoek je Puerto Princesa met o.a. de beroemde Underground River. Ook hier heb je de mogelijkheid om een extra excursie te doen, bijvoorbeeld naar de Honda Bay. Je bezoekt ook Bohol, met o.a. de unieke Chocolate Hills en de schattige Tarsiers. Hou je van Dolfijnen en van snorkelen, dan is het zeker de moeite waard om de Dolfijnen Spotten + Balicasag Island tour bij te boeken! Tot slot van deze vakantie bezoek je Mactan Island (Cebu), waar je nog een paar dagen kunt genieten aan het prachtige strand van Resort L11 (luxe resort). Ook hier is het mogelijk om een excursie bij te boeken, wat denk je van bijvoorbeeld Zwemmen met Walvishaaien?

Aanbevolen reisperiode: gehele jaar.


Route: Manilla – Puerto Princesa – Cebu City – Boracay – Manilla.

De ideale rondreis om kennis te maken met de Filipijnen!

Tijdens deze rondreis bezoek je Manilla (Manila), waar je de mogelijkheid hebt om een dagexcursie te doen. Denk bijvoorbeeld aan de uitzonderlijk mooie Pagsanjan Kloof en Watervallen tour. Daarna bezoek je Puerto Princesa met o.a. de beroemde Underground River. Ook hier heb je de mogelijkheid om een extra excursie te doen, bijvoorbeeld naar de Honda Bay. Je bezoekt ook Cebu City (eventueel te vervangen door Mactan Island of Oslob Omgeving), waar je bijvoorbeeld kunt gaan Zwemmen met Walvishaaien. Tot slot van deze reis kun je genieten van één van de beste stranden ter wereld, namelijk de prachtige White Beach van Boracay.

Aanbevolen reisperiode: gehele jaar.


Route: Manilla – Puerto Princesa – El Nido – Manilla.

Houd je van ongerepte natuur en kun je niet langer dan 2 weken op vakantie gaan, dan is dit de ultieme reis voor je!

Tijdens deze reis bezoek je vanuit Manilla de uitzonderlijk mooie Pagsanjan Kloof & Watervallen. Daarna bezoek je Puerto Princesa met de prachtige Honda Bay en de beroemde Underground River. Tot slot van deze vakantie waan je je in een waar paradijs – El Nido – waar je unieke mogelijkheden hebt voor het eiland hoppen in de sprookjesachtige Bacuit Bay.

Aanbevolen reisperiode: oktober t/m juni.


Route: Manilla – Puerto Princesa – El Nido – Port Barton – Puerto Princesa – Manilla.

Houd je van ongerepte natuur en wil je niet al te veel geld uitgeven aan je vakantie, dan is dit de ultieme reis voor je!

Tijdens deze Rondreis Palawan Budgettour bezoek je Puerto Princesa met de prachtige Honda Bay en de beroemde Underground River (1 van de nieuwe 7 Wonderen der Natuur). In El Nido waan je je in een waar paradijs tijdens het eiland hoppen in de sprookjesachtige Bacuit Bay. In Port Barton kom je helemaal tot rust tijdens het eiland hoppen en in de mangroven… Al met al is de Rondreis Palawan Budgettour een zeer complete reis voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Aanbevolen reisperiode voor de Rondreis Palawan Budgettour: oktober t/m juni.


Route: Cebu City – Bohol – Dumaguete – Apo Island – Oslob Omgeving (Cebu) – Mactan Island (Cebu).

Deze rondreis is geschikt voor het hele jaar, in de Central Visayas heb je geen regenseizoen. Je start in Cebu City met een Twin City tour. Daarna bezoek je Bohol met haar prachtige stranden, Chocolate Hills, Tarsiers en Dolfijnen. Vervolgens bezoek je vanuit Dumaguete ook Apo Island. Hier kun je snorkelen in een prachtig zeereservaat en zie je bijna altijd zeeschildpadden. Tot slot van deze reis ga je Zwemmen met Walvishaaien in Oslob en kun je nog enkele dagen genieten op één van de prachtige stranden van Mactan Island (Cebu).

Aanbevolen reisperiode: gehele jaar.


Route: Manilla (Manila) – Bohol – Dumaguete – Apo Island – Siquijor – Oslob Omgeving (Cebu) – Boracay – Manilla (Manila).

Werkelijk het beste wat de Visayas heeft te bieden! Je bezoekt o.a. Bohol met de Chocolate Hills en schattige Tarsiers. Apo Island, het meest bekende zeereservaat van de Filipijnen (met o.a. zeeschildpadden). Het magische Siquijor met o.a. de prachtige Cambugahay Watervallen. Oslob (Cebu) met de unieke Walvishaaien. Tot slot van deze reis kun je genieten van een van de mooiste en gezelligste stranden ter wereld, de White Beach van Boracay!

Aanbevolen reisperiode: gehele jaar.


Route: Manilla (Manila) – Banaue – Manilla (Manila) – Puerto Princesa – Bohol – Oslob Omgeving (Cebu) – Boracay – Manilla (Manila).

Met alle belangrijke hoogtepunten van de Filipijnen!

U bezoekt o.a. de wereldberoemde Rijstterrassen van Banaue en de beroemde Underground River in Puerto Princesa (1 van de nieuwe 7 Wereldwonderen van de Natuur). U bezoekt ook Bohol met de Chocolate Hills en schattige Tarsiers. Daarnaast gaat u ook nog Zwemmen met Walvishaaien, een ‘once in a lifetime’ ervaring! Tot slot van deze reis kunt u genieten van een van de mooiste en gezelligste stranden ter wereld, de White Beach van Boracay!

Aanbevolen reisperiode: oktober t/m mei.