Rondreizen Filipijnen

DP Reizen biedt onder andere individuele rondreizen naar de Filipijnen aan. Overigens kan een individuele rondreis ook een reis met bijvoorbeeld 16 deelnemers betreffen, denk bijvoorbeeld aan een lustrumreis of een reis met een vriendengroep, collega’s of een familie. Bij individuele rondreizen zijn er geen andere deelnemers dan uw eigen groepje mensen.

Sommige onderdelen van de reis kunnen worden gecombineerd met andere reizigers, dit betreft met name dagexcursies in Palawan en trips naar Banaue. Indien u deze onderdelen liever individueel doet, dan is dat ook mogelijk. De meeste rondreizen die wij verkopen betreffen op maat gemaakte reizen, vrijwel alles is mogelijk!

De op deze pagina genoemde prijzen voor de rondreizen zijn exclusief de internationale vluchten en betreffen dus alleen het landarrangement. Gelijktijdig met uw aanvraag voor de gewenste rondreis kunt u ook de mogelijkheden qua internationale vluchten vrijblijvend opvragen.

DP Reizen biedt vele mogelijkheden voor rondreizen in de Filipijnen


15-daagse rondreis Introductie Filipijnen, vanaf € 1093,- per persoon bij 2 deelnemers

De 15-daagse rondreis Introductie Filipijnen betreft een perfecte introductie van de Filipijnen!

Route van deze reis: Manilla – Puerto Princesa – Bohol – Cebu.

Tijdens de rondreis Introductie Filipijnen bezoek je Manilla, waar je de mogelijkheid hebt om een dagexcursie te doen. Denk bijvoorbeeld aan de uitzonderlijk mooie Pagsanjan Kloof en Watervallen tour. Ook kun je bijvoorbeeld een sloppenwijk bezoeken, een zeer indrukwekkende ervaring!

Daarna bezoek je Puerto Princesa met haar beroemde Underground River (1 van de New7Wonders of Nature). Eventueel kun je ook hier een extra excursie bijboeken, bijvoorbeeld de Honda Bay tour.

Vervolgens bezoek je Bohol, met onder andere de unieke Chocolate Hills en de schattige Tarsiers. Ook ga je Dolfijnen Spotten en snorkelen nabij Balicasag Island, een super snorkellocatie. Natuurlijk heb je ook nog tijd om lekker te chillen aan het prachtige strand van Bohol! Laat het ons weten indien je bijvoorbeeld ook nog wilt gaan SUPPEN, mountainbiken of vuurvliegjes spotten, want ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Tot slot van deze vakantie bezoek je Cebu, waar je gaat Zwemmen met Walvishaaien en een waterval bezoekt. Ook op deze bestemming kun je nog even genieten van een prachtig strand!

Aanbevolen reisperiode voor deze reis: gehele jaar.


15-daagse rondreis Kennismaking Filipijnen, vanaf € 1333,- per persoon bij 2 deelnemers

De 15-daagse rondreis Kennismaking Filipijnen betreft een ideale rondreis om kennis te maken met de Filipijnen!

Route van deze reis: Manilla – Puerto Princesa – El Nido – Boracay – Manilla.

Bij de rondreis Kennismaking Filipijnen vlieg je naar Manilla, waar je één nacht verblijft. Daarna reis je door naar Puerto Princesa met haar beroemde Underground River (1 van de New7Wonders of Nature). Eventueel kun je hier ook een extra excursie bijboeken, bijvoorbeeld de Honda Bay tour.

Vervolgens bezoek je El Nido, met name de Bacuit Bay van El Nido is een waar paradijs op aarde! Je gaat hier twee dagen eiland hoppen om dit paradijsje te verkennen, daarnaast heb je hier ook nog één dag ter vrije besteding. Laat het ons weten indien je bijvoorbeeld ook nog Nacpan Beach wilt bezoeken, een bezoek aan dit prachtige strand is eenvoudig bij te boeken!

Je reist door naar het beste strand van Azië, namelijk de White Beach van Boracay! Geniet hier van een heerlijke strandvakantie alvorens je weer terug vliegt naar Manilla en vervolgens door naar huis ofwel je volgende bestemming.

Aanbevolen reisperiode voor de rondreis Kennismaking Filipijnen: gehele jaar.


16-daagse rondreis Palawan, vanaf € 1681,- per persoon bij 2 deelnemers

Tijdens de 16-daagse rondreis Palawan maak je uitgebreid kennis met het mooiste eiland ter wereld, namelijk Palawan. Dit wordt de mooiste reis van uw leven!

Route van deze reis: Manilla – Puerto Princesa – El Nido – Coron – Manilla.

Bij de rondreis Palawan vlieg je naar Manilla, waar je één nacht verblijft. Daarna reis je door naar Puerto Princesa met de prachtige Honda Bay en haar beroemde Underground River (1 van de New7Wonders of Nature).

Vervolgens bezoek je El Nido, met name de Bacuit Bay van El Nido is een waar paradijs op aarde! Je gaat hier twee dagen eiland hoppen om dit paradijsje te verkennen, daarnaast heb je hier ook nog een dag ter vrije besteding. Laat het ons weten indien je bijvoorbeeld ook nog Nacpan Beach wilt bezoeken, een bezoek aan dit unieke strand is eenvoudig bij te boeken.

Je reist door naar Coron, het noordelijke deel van Palawan. Ook hier ga je een dagje eiland hoppen, zodat je onder andere kunt genieten van het prachtige uitzichtpunt bij Kayangan Lake. Daarna ga je naar een prachtig afgelegen resort in de omgeving van Coron, om ook daar een paar dagen te kunnen genieten van je vakantie. Vervolgens reis je terug naar Manilla en tot slot door naar huis ofwel je volgende bestemming.

Aanbevolen reisperiode voor de rondreis Palawan: oktober t/m juni.


16-daagse rondreis Palawan Budgettour, vanaf € 1134,- per persoon bij 2 deelnemers

Route: Manilla – Puerto Princesa – El Nido – Port Barton – Puerto Princesa – Manilla.

Houd je van ongerepte natuur en wil je niet al te veel geld uitgeven aan je vakantie, dan is dit de ultieme reis voor je!

Tijdens deze Rondreis Palawan Budgettour bezoek je Puerto Princesa met de prachtige Honda Bay en de beroemde Underground River (1 van de nieuwe 7 Wonderen der Natuur). In El Nido waan je je in een waar paradijs tijdens het eiland hoppen in de sprookjesachtige Bacuit Bay. In Port Barton kom je helemaal tot rust tijdens het eiland hoppen en in de mangroven… Al met al is de Rondreis Palawan Budgettour een zeer complete reis voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Aanbevolen reisperiode voor deze reis: oktober t/m juni.


16-daagse rondreis Philippines Adventure tour, vanaf € 1627,- per persoon bij 6 deelnemers

De 16-daagse rondreis Philippines Adventure tour betreft een zeer avontuurlijke rondreis met een hoog ADRENALINE gehalte, ook zeer geschikt als lustrumreis!

Route van deze reis: Bohol – Cebu – El Nido – Linacapan Eilandengroep – Coron – Manilla.

De rondreis Philippines Adventure tour start in Bohol. Je bezoekt de Chocolate Hills, waar je gaat Zipline fietsen, Zipline surfen, lopen in boomtoppen, een heuvel afrollen in een Zorb bal en Quad rijden. Ook ga je Dolfijnen spotten en Snorkelen op één van de beste snorkellocaties in de Filipijnen. Vervolgens reis je naar Cebu voor het Zwemmen met Walvishaaien en Canyoning.

Vanuit Cebu vlieg je naar El Nido. Je gaat een dagje eiland hoppen en daarbij ook SUPPEN in de prachtige Bacuit Bay, een waar paradijs op aarde! Na een dagje ter vrije besteding begin je vervolgens een nieuw avontuur, een 3-daagse Expeditie van El Nido naar Coron! Dit is een fantastische, unieke manier om de afgelegen Linacapan Eilandengroep te bezoeken en ook te verkennen. In Coron heb je ook een dagje ter vrije besteding en ga je tevens het prachtige Coron Island verkennen. Tot slot van de reis vlieg je naar Manilla waar je nog een laatste hoogtepunt beleeft, namelijk vliegen in een ultralicht vliegtuigje!

Aanbevolen reisperiode voor deze reis: november t/m mei. Voor de periode juni t/m oktober zijn aanpassingen benodigd, dit in verband met het regenseizoen in El Nido en Coron.


16-daagse rondreis Central Visayas, vanaf € 1189,- per persoon bij 2 deelnemers

Tijdens de 16-daagse rondreis Central Visayas bezoek je alle hoogtepunten van de Central Visayas. Omdat er in deze regio geen regenseizoen is, is de rondreis Central Visayas zeer geschikt voor het gehele jaar.

Route van deze reis: Cebu – Bohol – Siquijor – Dumaguete – Cebu.

Bij de rondreis Central Visayas vlieg je naar Cebu. Het grote voordeel van vliegen naar Cebu is dat je binnen een half uur van de luchthaven naar het strandresort rijdt, je vakantie begint dus direct!

De volgende dag reis je door naar Bohol, waar je onder andere de beroemde Chocolate Hills en de schattige Tarsiers bezoekt. Ook ga je Dolfijnen Spotten en snorkelen op een geweldige snorkellocatie, namelijk rond Balicasag Island. Daarnaast kun je ook nog ruim een dag genieten van het beste strand van Bohol. Laat het ons weten indien je bijvoorbeeld ook nog wilt gaan SUPPEN, mountainbiken of vuurvliegjes spotten, want ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Vervolgens reis je naar Siquijor waar je de Siquijor Island Adventure tour doet, met onder andere de prachtige Cambugahay Watervallen. Ook hier kun je ruim een dag genieten van een heerlijk strand.

Vanuit de omgeving van Dumaguete bezoek je daarnaast Apo Island. Apo Island is het eerste eiland in de Filipijnen met een zeereservaat waardoor er inmiddels prachtige koralen en vele kleurrijke tropische vissen te zien zijn, net als zeeschildpadden!

Ten slotte reis je terug naar Cebu, waar je gaat Zwemmen met Walvishaaien en een waterval bezoekt. Uiteraard kun je ook nog even nagenieten aan een prachtig strand!


23-daagse rondreis Visayas Supertour, vanaf € 1754,- per persoon bij 2 deelnemers

Route: Manilla (Manila) – Bohol – Dumaguete – Apo Island – Siquijor – Oslob Omgeving (Cebu) – Boracay – Manilla (Manila).

Werkelijk het beste wat de Visayas heeft te bieden! Je bezoekt o.a. Bohol met de Chocolate Hills en schattige Tarsiers. Apo Island, het meest bekende zeereservaat van de Filipijnen (met o.a. zeeschildpadden). Het magische Siquijor met o.a. de prachtige Cambugahay Watervallen. Oslob (Cebu) met de unieke Walvishaaien. Tot slot van deze reis kun je genieten van een van de mooiste en gezelligste stranden ter wereld, de White Beach van Boracay!

Aanbevolen reisperiode voor deze reis: gehele jaar.


23-daagse rondreis Hoogtepunten Filipijnen, vanaf € 2653,- per persoon bij 2 deelnemers

Route: Angeles City – Banaue – Sagada – Banaue – Angeles City – Bohol – Cebu – Puerto Princesa – El Nido – Boracay – Manilla.

Tijdens de 23-daagse rondreis Hoogtepunten Filipijnen bezoek je de belangrijkste hoogtepunten van de Filipijnen!

Bij de rondreis Hoogtepunten Filipijnen vlieg je naar Clark (Angeles City), om van daar uit een 4-daagse trip naar Banaue te maken. De rijstterrassen van Banaue zijn zeker een hoogtepunt van de Filipijnen, door velen worden ze namelijk beschouwd als de mooiste rijstterrassen ter wereld!

Je reist door naar Bohol, waar je onder andere de beroemde Chocolate Hills en de schattige Tarsiers bezoekt. Ook ga je Dolfijnen Spotten en snorkelen op een geweldige snorkellocatie, namelijk rond Balicasag Island. Daarnaast kun je ook nog ruim een dag genieten van het beste strand van Bohol. Laat het ons weten indien je bijvoorbeeld ook nog wilt gaan SUPPEN, mountainbiken of vuurvliegjes spotten, want ook dat behoort tot de mogelijkheden! Vervolgens reis je naar Cebu waar je gaat Zwemmen met Walvishaaien (een unieke belevenis!) en een waterval bezoekt.

Dan wordt het tijd voor één van de mooiste eilanden ter wereld, namelijk Palawan! Hier bezoek je onder andere de beroemde Underground River (1 van de 7 wereldwonderen van de natuur). Vervolgens ga je een dagje eiland hoppen in een waar paradijs op aarde, namelijk de Bacuit Bay van El Nido.

Ten slotte kun je nog een paar dagen genieten aan het mooiste strand van Azië, namelijk Boracay. Vervolgens vlieg je via Manilla weer naar huis of naar je volgende bestemming.

Aanbevolen reisperiode voor deze reis: oktober t/m mei.