Groepsrondreis Filipijnen

Bij DP Reizen zijn er vele mogelijkheden voor een groepsrondreis Filipijnen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onderstaande reizen. De lijst is echter zeker niet volledig, als u op reis wilt naar de Filipijnen kunt u altijd een beroep op ons doen!

Lustrumreis

Als Filipijnen specialist is DP Reizen dé reisorganisatie voor het organiseren van een lustrumreis. Wij kennen de bestemmingen als geen ander en weten dan ook waar je wel en niet moet zijn. We zullen zeker enkele unieke ervaringen in de reis opnemen, zodat jullie nog heel lang kunnen nagenieten van deze groepsrondreis Filipijnen! Denk bijvoorbeeld aan het zelf besturen van een ultralicht vliegtuigje, zipline fietsen, canyoning of zwemmen met Walvishaaien. De reis wordt afgestemd op het budget, een verblijf in bijvoorbeeld een hostel in plaats van een hotel is geen enkel probleem voor ons. Onze rondreis Philippines Adventure tour geeft een goede indruk van de mogelijkheden die er zijn, aanpassingen hierop zijn geen enkel probleem voor ons.

Bestuur zelf een ultralicht vliegtuigje tijdens een groepsrondreis Filipijnen!

Ga zipline fietsen bij de Chocolate Hills van Bohol

Groepsreis vereniging of stichting

Heeft u als vereniging of stichting een project in de Filipijnen? Uiteraard is het mogelijk om dit project te bezoeken met (een deel van) de leden van uw vereniging of stichting. DP Reizen kan de gehele organisatie van deze groepsreis voor u verzorgen. Daarmee kunt u zich concentreren op het project en hoeft u zich geen zorgen te maken over de reis.

Bedrijfsreis / personeelsreis

Wilt u met uw personeel op reis voor bijvoorbeeld teambuilding? Geen probleem, DP Reizen verzorgt ook bedrijfsreizen / personeelsreizen. Vrijwel alles is mogelijk tegen een scherpe prijs. We kunnen er een unieke bedrijfsreis van maken waar nog lang over zal worden nagepraat!

Zakenreis

Moet of wilt u voor zaken naar de Filipijnen? Ook dit is geen probleem voor DP Reizen, wij kunnen de gehele reis voor u organiseren. Dit kan zowel voor 1 persoon als voor een groep. Laat ons weten wat u wilt en wij sturen u een geheel vrijblijvende offerte.