Strandvakanties Filipijnen

DP Reizen biedt alleen individuele strandvakanties naar de Filipijnen aan. Onderstaande strandvakanties betreffen slechts enkele voorbeelden. De meeste reizen die wij verkopen betreffen op maat gemaakte reizen, vrijwel alles is mogelijk!

Hieronder vindt u enkele mogelijkheden voor een strandvakantie Filipijnen. De internationale vluchten zijn qua prijzen nog niet inbegrepen. Via ons offerte aanvraagformulier reis Filipijnen, conform website kunt u ook de mogelijkheden qua internationale vluchten vrijblijvend opvragen.

Geniet van een heerlijke strandvakantie in de Filipijnen!


Strandvakantie Boracay

Geniet van een heerlijke strandvakantie op 1 van de beste en gezelligste stranden ter wereld, de White Beach van Boracay!

De verblijfsduur van 8D/7N is slechts een voorstel, elke gewenste verblijfsduur is mogelijk.

Aanbevolen reisperiode: gehele jaar, beste reisperiode: november – mei.


Strandvakantie Cebu (Mactan Island)

Ga jij ook genieten van een welverdiende strandvakantie Cebu?

Eén van de voordelen van een strandvakantie op Mactan Island is dat deze bestemming goed bereikbaar is. Vanaf de luchthaven van Cebu is het slechts 20 à 30 minuten rijden naar het resort, daarna kan uw strandvakantie al beginnen! Daarnaast is het ook erg prettig dat er geen sprake is van een regenseizoen in Cebu, de aanbevolen reisperiode voor de strandvakantie Mactan Island (Cebu) is dan ook het gehele jaar.

Deze reis betreft slechts een voorbeeld, maatwerk is immers de standaard bij DP Reizen!