Vliegtickets Filipijnen

Voor de beste service en de laagste prijzen koopt u uw vliegtickets Filipijnen bij DP Reizen! Op de foto de nieuwe Boeing 777 van Cathay Pacific (ingezet op het traject Amsterdam - Hong Kong vanaf 01-11-2014), de preferred carrier van DP Reizen.

Vliegtickets Filipijnen, gecombineerd met een landarrangement

Indien u een landarrangement bij ons boekt, adviseren wij u om ook de internationale vliegtickets bij ons te boeken. Alleen op deze wijze valt uw gehele reis onder de garantieregeling van Garantiefonds GGTO. Indien u bij ons een landarrangement boekt en daarnaast elders de internationale vluchten, dan vallen de internationale vluchten niet onder de garantieregeling van Garantiefonds GGTO (en ook niet onder een andere garantieregeling, zoals bijvoorbeeld die van de SGR). Losse vliegtickets vallen nooit onder een dergelijke garantieregeling!

U kunt bij ons een aanvraag doen voor een landarrangement met de bijbehorende vliegtickets via één van onderstaande formulieren:

PTA tickets Filipijnen en/of een Travel Risk Insurance

Indien u familie, kennissen of vrienden heeft in de Filipijnen, wilt u ze wellicht naar Nederland of België laten komen. In dit geval heeft u een ‘omgekeerd ticket‘ nodig, ook wel PTA ticket genoemd.

Naast een PTA ticket heeft u in veel gevallen ook een Travel Risk Insurance nodig.

U kunt een aanvraag doen voor PTA Tickets en/of een Travel Risk Insurance via ons Offerte aanvraagformulier PTA Tickets & Travel Risk Insurance.